App Usual
Facebook
Twitter
Linked In

Kies een niche

 

Daarom  AppUsuall


AppUsuall is:

 

Anders, doordat wij ons zijn gaan specialiseren en voor- namelijk apps maken voor het bedrijfsleven en hierin de eerste zijn die bekwaamheid combineerd met betaalbaarheid!


Wij hebben echter ruimschoots ervaring op PR software gebied en wij kunnen dan ook de markt deskundig vanuit een breed perspectief bedienen op gebied van apps (native and webbased), (mobiele) websites, webdesign, identity, e-commerce, advertising, hosting, domain registration, cms systems, transfer etc.

 

De focus ligt met name op de het creeeren van bedrijfs- / salesapps om de beste te zijn op dit gebied! Daarbij gaat het om de totale beleving die de app teweeg brengt. Wij hebben duidelijk gekozen voor een specialisatie, één segment uit de "up coming" appmarkt.

 

Anders, doordat wij luisteren naar wat u wilt en eerst vragen of wij u goed begrepen hebben, alvorens verder te gaan in het proces..

 

Er zijn veel ICT bedrijven/app bouwers. U ziet door de bomen het bos niet meer. Programmeurs spreken vaak een andere taal en zijn dagelijks met hun vak programmeren bezig. Wij gaan met u aan tafel, geven u gedegen advies hoe u nu uw bedrijf het beste zou kunnen vermarkten en hoe dit creatief te vertalen in een app.

We starten met het inventariseren van al uw wensen, zetten dit concreet uiteen in een lijst van doelstellingen. Daarbij denken we altijd in mogelijkheden. Daaropvolgend komen wij met een pre- sentatie van hoe de app eruit zal gaan zien en spreken de navigatie goed met u door, die moet zo intuïtief en functioneel mogelijk zijn. De doelstellingen worden nader bekeken zodat u tevreden bent met wat u krijgt. Op het moment dat alles goed is doorgesproken, alles duidelijk is en u goedkeuring geeft, maken wij de volgende stap om uw wensen te realiseren. Na uw fiat gaan pas daadwerkelijk onze programmeurs aan het werk.

 

Anders, wij zijn vernieuwend..

 

Wij dragen creatieve oplossingen en vernieuwende mogelijkheden aan. Even een andere kijk, een verfrissende blik op hoe een ander uw organisatie ziet. Misschien raakt u hierdoor geïnspireerd. Op basis van een uitgebreide inventarisatie van uw behoeftes maken wij verschillende creatieve concepten met uw achterliggende filosofie. Wij werken vanuit de overtuiging dat we altijd uw wensen en smaak, uw huisstijl of Corporate Identity als uitgangspunt moeten nemen. Het inrichten van een app heeft alles te maken met het begrijpen van uw bedrijf.  We begeleiden het hele proces van plan tot presentatie.

 

Anders, doordat wij u van A tot Z ontzorgen.

 

Men wil over het algemeen gebruiksgemak. Dit creëren wij door het bouwen van “intelligente apps”. Wij streven naar het efficiënt indelen van de routing. Wat is het doel van de techniek en hoe zetten we dit zo praktisch mogelijk in, zodat alles  goed op elkaar aansluit, er een logisch geheel ontstaat en alles klopt. Ieder technisch snufje worden zorgvuldig besproken. Zo ontstaat er een bedrijfsapp die zo intuitief mogelijk tot z’n recht komt, zoals het bedoeld is.

 

Anders, doordat we creativiteit en marketing in ons bloed hebben.

 

Door een zorgvuldig uitgewerkte Artist Impression heeft vooraf u een goed beeld van wat u krijgt en of er een goede vertaalslag is gemaakt. In onze vormgeving streven wij naar mooie, aparte apps, waarmee u zich van de concurrent kunt onderscheiden.

 

"Juist om voor u orde te scheppen in deze gecompliceerde markt, zijn wij ons gaan specialiseren,  daarvoor hebben wij alle specialismen in huis".

 

U hoeft het wiel niet meer uit te vinden,

dat hebben wij al gedaan.

 

 Wij ontzorgen het hele traject op

 

pro actieve wijze

en

besparen voor u:

Tijd, geld en stress