App Usual
Facebook
Twitter
Linked In


Frequently Asked Questions

 

U heeft er vast wel eens over nagedacht, een eigen app voor uw bedrijf? In de wir war van deze complexe markt brengen wij structuur en duidelijkheid aan, kunnen u daarbij marketingtechnische inzichten geven en in alle facetten bijstaan.  AppUsuall ontzorgt!!

  

De vragen zijn vaak:

 

Wat betekent dit voor mijn bedrijf?

 

Een app kan op vele manieren in uw organisatie ingezet worden. Het doel van de app moet in kaart gebracht worden en daarbij niet geheel onbelangrijk the 'Return On Investment', ook daarbij kunnen wij u ondersteunen.

 

Brengt een app mij meer omzet, kosten-
besparing of efficiency verbetering?

 

Het antwoord is eigenlijk heel simpel:  Ja..! Hoe? Doordat; het drukkosten bespaard, uw bedrijfsprocessen vereenvoudigd, u tijd bespaard, het een vlotte en leuke manier van werken is, daardoor uw personeel meer plezier krijgt in het werk en zij hierdoor meer omzet genereren… Het is trendy en image verbeterend en ook uw klant zal kiezen voor stijl en gemak.

 

Heb ik een app strategie nodig, en hoe combineer ik dat met mijn online en offline strategie?

 

Veel organisaties, groot en klein, hebben nog geen idee wat te doen met apps. Laat staan dat ze een strategie rond een app hebben. Er is veel nieuws over nieuwe smartphones en of tablets, maar informatie over zakelijke apps en hoe bedrijven deze strategisch en tactisch toe (gaan) passen is nauwelijks te vinden. Het is van belang een strategie te bepalen, veel apps zijn gebouwd en geheel niet gebruiksvriendelijk of men schiet het doel voorbij. Wij bepalen mede met u de gehele strategie met een duidelijk overzicht en stappenplan en u krijgt  een duidelijk uitgewerkte Artist Impression alvorens verder te gaan in het softwareproces.

 

Welk doel heb ik met mijn app?

 

AppUsuall kiest voor één specialisatie de sales-/ bedrijfsapp. Dit om het simpel, helder en ongecompliceerd te houden. Dat is waar wij in alle facetten voor staan.  De sales-app van AppUsuall is bedoeld om voor bedrijven als het uwe meer omzet te genereren, kosten te besparen, efficiency te verbeteren, dit zijn de kerndoelen. Maar het hebben van een bedrijfsapp zal uiteindelijk nog meer teweeg brengen..

 

Wie kan zo’n app voor mij ontwikkelen en wat kost de ontwikkeling van een app?

Ieder gerenommeerde ICT dienstverlener/appbouwer is in staat een app voor u te bouwen. AppUsuall echter heeft ruimschoots ervaring in het bouwen van sales en marketing gerelateerde bedrijfsapps. Daardoor is vrij snel het doel en de strategie bepaald en kunnen wij ons met name richten op een zo origineel mogelijk concept om zo onder- scheidend mogelijk te zijn. De kosten hiervoor zijn sterk afhankelijk van wat uw wensen zijn, een app is dan ook maatwerk. De kosten kunnen beheersbaar zijn door niet te veel uit te breiden, voor een indicatie kunt u ons altijd bellen of mailen. 
 

Voor welke OS platformen moet ik mijn app ontwikkelen?
 
 

Gaat u voor één platform, of gaat u hier een selectie uit maken. Er zijn zoveel platformen voor apps; Android / Apple / BlackBerry / Symbian / Windows Phone / webOS. Android heeft momenteel de grootste markt in handen, maar Apple is natuurlijk ook een zeer belangrijke speler in de markt, de timing is uitermate relevant. Nu zijn het deze spelers maar welke zijn up coming, wij houden hiervoor vinger aan de pols en kunnen u hier uiteraard in adviseren.

 

Wie neemt in de organisatie het initiatief ?

Net als met de opkomst van corporate websites begin 2000 ligt het initiatief voor de ontwikkeling van nieuwe apps voor smartphones en tablets vaak niet bij de it-afdeling, maar bij andere afdelingen zoals marketing of logistiek. Maar moet de marketingmanager, of logistieke manager het voortouw nemen, of moet de it-manager het initiatief voor app-ontwikkeling in zijn organisatie bij zich houden? Omdat een app in feite niet inbreekt in uw huidige it, is dit voor de hand liggend en zal de app zoals bedoeld juist ingezet worden voor marketing gerelateerde doeleinden, daarom is de samenwerking met de marketing afdeling dan ook wenselijk.

 

 

Heeft u nog meer vragen of  roepen bovenstaande vragen/antwoorden onduidelijkheden op, bel/mail ons dan en wij zullen u waar mogelijk meer uitleg geven. info@appusuall.nl  035 - 77 24 8 24